Onze School

info@montessorischoolspijkenisse.nl

Formulieren

Bijzonder Verlofaanvraag

Verlof aanvragen kan door middel van het verlofformulier.

Aanmeldformulier

Een nieuwe leerling aanmelden kan door middel van het aanmeldformulier.

Vacature informatie

Geinteresseerd in een baan op de Montessorischool Spijkenisse? Stuur een (open) sollicitatie naar info@montessorischool-spijkenisse.nl.

Onze schoolgids 2020-2021

januari 2021

ferbruari 2021

19/2 lesvrije dag

22/2-26/2 voorjaarsvakantie

maart 2021

oudergesprekken

verslagen

sponsorloop

(onder voorbehoud)

Waarom zou je kiezen voor Montessorionderwijs?

Op een montessorischool leert je kind:

• alle zintuigen ontwikkelen
  • eigen keuzes maken
  • leren vanuit eigen motivatie
  • samenwerken
  • verantwoordelijkheid nemen voor eigen werk
  • verantwoordleijk zijn voor elkaar
  • zorgen voor zijn omgeving

Op een montessorischool ontwikkelt je kind zich op alle gebieden: zintuigelijk, cognitief, sociaal, creatief en sportief. Ieder kind is uniek en ieder kind leert op zijn eigen manier. Door kinderen de ruimte en de tijd te geven zich te geven zich te ontwikkelen, leren ze vanuit en voor zichzelf en worden het zelfbewuste, verantwoordelijke jonge mensen.

We leren kinderen het zelf te doen. Een kind dat merkt dat het iets zelf kan, gaat zich zekerder en sterker voelen, is trots op wat het al kan. We laten ze leren door te doen, te ondervinden, uit te vinden, te proberen: van proberen kan je leren en als het een keer niet lukt, dan leer je daar misschien nog wel meer van!

Ieder kind volgt zijn eigen tempo en leert op het moment dat het er aan toe is: de gevoelige periode.  OP dat moment bieden we materiaal aan wat bij de ontwikkeling van het kind past en zo gaat het leren bijna vanzelf.

Kinderen van een Montessorischool zijn verantwoordelijke, zelfstandige kinderen. Zij kunnen goed samenwerken en weten hoe ze voor zichelf op moeten komen: allemaal vaardigheden waar ze in het vervolgonderwijs en later tijden hun werk veel aan hebben.

MONTESSORI ONDERWIJS

Nogmaals klein verhaaltje over Montessori Spijkenisse.....

3200 DA Spijkenisse

School openingstijden

ma,di,do vr      8.30-12 en 13-15 uur

wo                       8.30-12.30 uur

Telefoon & Email

info@montessorischool-spijkenisse.nl

“Het coronavirus en hoe we daar nu mee omgaan. naar aanleiding van de blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blahblah blah blah blah blah blah blah blah”

“Ministerie van onderwijs geeft aan dat de huidige lah blah blah blah blah blah blah blah blah blahlah blah blah blah blah blah blah blah blah blahlah blah blah blah blah blah blah blah blah blah.”

“Kinderopvang buiteschoolse tijden aangepast lah blah blah blah blah blah blah blah blah blahlah blah blah blah blah blah blah blah blah blahlah blah blah blah blah blah blah blah blah blah.

Montessori onderwijs

Wilt u meer informatie?